Deputatul PDL de Argeş Cristian Boureanu îşi pregăteşte revenirea în forţă sau, probabil, propria moarte politică

#  Cristian Boureanu: Preşedintele României…poate să facă orice fel de declaraţii, oricând doreşte si pe orice subiect doreşte…este vorba doar de părerea dânsului. #  La întrunirea de la Târgovişte – una de susţinere a lui Blaga la şefia partidului - au fost prezenţi Radu Berceanu, Florin Frunzăverde, Cristian Boureanu, Costică Canacheu, Radu F. Alexandru, Gheorghe Albu.

Rămas cumva pe marginea eşicherului politic – deşi în continuare vicepreşedinte al partidului – Cristian Boureanu a plecat din nou la lupta de clasă, aşa cum a făcut şi atunci când a contribuit la înfiinţarea PDL. Deputatul de Argeş s-a declarat de la bun început de partea lui Vasile Blaga, gest care trebuie catalogat totuşi ca unul curajos, dacă ţinem cont că oameni cu greutate în schema centrală (inclusiv şeful PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei) s-au ferit să se declare pe faţă de partea lui Boc sau a lui Blaga. Luate matematic, calculele lui Boureanu nu prea dau la rezultat, ţinând cont că „Blaga are 25 de organizaţii” şi „Boc are 33…” Păi câte judeţe are România văzută de la înălţimea partidului de guvernare?!...
Vicepreşedinte al PDL şi deputat de Argeş, Cristian Boureanu a declarat, duminica trecută, la Târgovişte, că viitorul preşedinte al partidului va fi Vasile Blaga, pentru că "partidul îl vrea".
Deputatul Cristian Boureanu a participat, duminica trecută, la Târgovişte, la prezenatarea moţiunii lui Blaga în faţa colegilor democrat-liberali dâmboviţeni. Întrebat care va fi viitorul preşedinte al PD-L, Cristian Boureanu a declarat că acesta va fi Vasile Blaga. "Nu am niciun fel de îndoială că acesta va fi Vasile Blaga. Deja avem 25 de organizaţii în care am fost. Partidul îl vrea pe Vasile Blaga", a precizat vicepreşedintele PD-L. "Pulsul organizaţiilor e clar că este acesta: se doreşte o schimbare. Şi, dacă mă întrebaţi pe mine, o schimbare pe care o cer şi votanţii noştri", a mai spus Boureanu.
Raportat la declaraţiile preşedintelui Băsescu, declaraţii care încearcă să îl discrediteze oarecum pe Vasile Blaga în favoarea actualului prim ministru Boc, deputatul argeşean a mai declarat: „Preşedintele României, aşa cum spuneam, poate să facă orice fel de declaraţii, oricând doreşte şi pe orice subiect doreşte. Cred că aceste declaraţii pot să conteze în bătălie, dar în acelaşi timp, aşa cum a spus şi domnul preşedinte, este vorba doar de părerea dânsului. Din ce am văzut în teritoriu, în cele 11 filiale pe care le-am vizitat, există un curent majoritar care îl doreşte pe Vasile Blaga preşedinte. Sunt câţiva vicepreşedinţi (care îl susţin pe Blaga, n.r) şi membri ai Biroului Permanent, s-a văzut şi în votul de astăzi - 14 la 11, sunt câţiva membri fondatori ai partidului - Vasile Blaga, Sorin Frunzăverde, Romeo Raicu, Radu Berceanu, (Cristian Boureanu, n.r.). Sunt câţiva aleşi grei si vechi, cu multe mandate de primari la activ - Mircea Hava la Alba, Petru Filp, de patru ori primar al Oradei.
El a adăugat că prezenţa lui Vasile Blaga la şefia partidului ar aduce o mai mare fermitate în decizii.
"Partidul sunt convins că va fi mult mai ferm în decizii, mult mai clar în proiectele pe care le are şi în obiectivele pe care le fixează şi, ulterior, le explică şi cred că va fi mult mai pregătit pentru alegerile din 2012", a mai spus vicepreşedintele PD-L, Cristian Boureanu.
La întrunirea de la Târgovişte au fost prezenti liderii democrat liberali Radu Berceanu, Florin Frunzăverde, Cristian Boureanu, Costică Canacheu, Radu F. Alexandru, Gheorghe Albu.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea