Echipa Contact Electric Pitești, clasare onorantă în Topul Firmelor din Argeș

# Răzvan Stan, managerul firmei: ”Este rezultatul unei munci de echipă, așa că, mulțumesc echipei!”
Contact Electric COM a fost distinsă, în acest sfârșit de săptămână, cu un onorant premiu de către Camera de Comerț și Industrie Argeș. ”Topul firmelor din Argeș”, ediția cu numărul XXI, eveniment desfășurat la hotelul Star din Budeasa, a reunit cele mai bune firme, prin managerii acestora, din județ. La categoria ”Comerț și turism”, echipa Contact Electric s-a ridicat până la al doilea loc, performanță evidențiată aici, dar și distinsă printr-o frumoasă diplomă.
Contact Electric COM - Pitesti furnizează o gamă completă de servicii specializate: comercializare, instalare, proiectare și implementare sisteme de avertizare la efracție și incendiu, sisteme de supraveghere, automatizări porți și uși garaj, sisteme de automatizări la comandă, sonorizări, soluții complete de configurare, consultanță, service în garanție și post-garanție.
Răzvan Stan, managerul firmei: ”Este rezultatul unei munci de echipă, așa că, mulțumesc echipei! Nu se pot face performanțe fără un colectiv sudat, fără o determinare colectivă. Este un premiu pe care îl dedic fiecărui membru al acestei echipe. Și, desigur, sper ca anul viitor să fim pe primul loc!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea