Peste o tonă de votcă, de vânzare, la Magazinul Fiscului din Găvana

# Băutura este îmbuteliată în… 34.000 de sticluțe de 0,04 litri

Sezonul rece a cam venit, consumul de bere este în scădere liberă. Cum, însă, românul trebuie să beneficieze de ceva grade… la stomac, iată, magazinul ANAF-ului din Găvana vine cu o ofertă… fierbinte! Peste o tonă de votcă este oferită, aici, la vânzare. Doritorii trebuie să mai știe doar faptul că marfa este oferită în 34.000 de sticluțe de 0,04 litri. Da, așa este. Votca cu pricina, marca Alkenoff, este îmbuteliată în sticluțe de 40 ml. fiecare. Băutura cu pricina se vinde la bucată sau la cutie de 12 sticluțe. Un astfel de recipient costă 1,5 lei. Pentru cei obișnuiți să cumpere cu litrul, ei bine, aceștia vor trebui să achiziționeze 25 de sticluțe, iar prețul acestora este de 37,5 lei, ceea ce nu este deloc mult.
Mai trebuie menționat și faptul că, din acest preț, aproximativ 70% reprezintă timbrul, obligatoriu de aplicat, conform legislației în vigoare, pe recipientele băuturilor alcoolice.
Așadar, cumpărați Alkenoff Vodka de la Magazinul Fiscului din Găvana și veți duce acasă o băutură fină, dar ieftină, însă veți contribui în același timp și la creșterea încasărilor la bugetul de stat.
Ce mai găsiți la magazinul cu pricina? Parfumuri (copii după originale, însă copii reușite, 100 ml. la 19,50 lei), cosmetice, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, articole de menaj.
Andreea Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea