Argentina Culcuș este noua șefă a organizației de femei a PMP Argeș

# Argentina Culcuș: ”Am în vedere derularea unor programe de educație pentru femei în ceea ce priveste sănătatea, dezvoltarea personală dar și drepturile femeii și ale familiei”

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, a anunţat, vineri, în cadrul conferinței de presă, că fosta directoare a Centrului Cultural Educativ din Mioveni, Argentina Culcuş, va coordona activitatea organizaţiei de femei a filialei PMP Argeș. După fuziunea dintre PAM și PMP, fostul director al Casei de Cultură Mioveni, Argentina Culcuș, are o misiune importantă. Deși deocamdată este coordonator al organizației de femei, Argentina Culcuș va deveni președinte după ce va fi realizată fuziunea dintre PMP şi PAM şi UNPR va fi gata, termenul estimat fiind luna noiembrie. Argentina Culcuş a declarat că îşi propune să constituie, în fiecare comunitate, nuclee puternice ale PMP, să deruleze proiecte de instruire a femeilor din partid, dar şi să promoveze tinerii şi valorile autentice.
“Am stabilit pentru început câteva obiective. Primul ar fi acela de a crea în fiecare comunitate nuclee organizatorice puternice, prin unirea celor trei organizații de femei, cele ale PMP, PAM și UNPR.  Acestui obiectiv i-am stabilit, ca și termen, sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie. Un alt obiectiv pe care mi l-am propus este acela de a  putea să derulăm programul de instruire a femeilor pentru buna desfășurare a campaniei electorale care bate la ușă. De asemenea, am în vedere derularea unor programe de educație pentru femei în ceea ce priveste sănătatea, educația permanentă, dezvoltarea personală dar și drepturile femeii și ale familiei, dar nu în ultimul rând promovarea tinerilor și valorile autentice”, a declarat Argentina Culcuș, președinta Organizașiei de Femei PMP Argeș.
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea