Prestigioasa firmă Comesad Drumuri va rezolva alunecarea de teren din strada Caporal Pătru

În toamna anului trecut, exact acum un an, o porțiune de teren din zona străzii Caporal Pătru s-a desprins și, fără să întrebe pe nimeni, a luat-o la vale. Caporal Pătru se situează în zona semicentrală a orașului, paralelă cu Frații Golești, însă într-un registru superior ca înălțime.
Autoritățile locale au avut de întâmpinat ceva probleme, mai ales că, parțial, alunecarea s-a produs pe terenuri private. Deasemenea, strada nu este foarte largă, eventualitatea unei intervenții fiind destul de mult îngreunată.
Recent însă a fost finalizată licitaţia pentru combaterea alunecării de teren de aici.  Deși suma estimată de autoritatea contractantă a fost una destul de modestă, de numai 1.042.727 lei, nouă firme au luptat pentru banii alocaţi de la bugetul local pentru lucrările necesare. Licitaţia a fost câştigată de firma Comesad, aceeaşi care lucrează şi la reabilitarea şi modernizarea străzii Exerciţiu.
Comesad a câștigat, în fața concurenței, oferind un neverosimil preț de 564.139 lei, fără TVA, adică 54% din suma de pornire a licitației. Și este biecunoscut faptul că cei de la Comesad nu fac rabat de la calitate. Așadar, economii importante pentru bugetul Primăriei, dar și un constructor bun, serios și cu experiență.
Andreea Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea