Magazin Profi, inaugurat la Slobozia

# Primul client a fost primarul localității, Petre Funie

Magazin Profi, nou-nouț, inaugurat, săptămâna trecută, în comuna argeșeană Slobozia. Panglica, așa cum era normal, a fost tăiată de primarul Petre Funie, care, iată, bifează destul de repede o reușită de proporții în noul mandat. Evenimentul a debutat, așa cum stă bine unei zone de oameni credincioși, cu o slujbă de binecuvântare oficiată de un sobor de preoți din localitate.

20 octombrie 2016 - Rețeaua PROFI continuă să se extindă prin inaugurarea altor cinci magazine, alături de cel din Slobozia fiind deschise unități noi și în Brașov, Tăuții-Măgherăuș, Chișcani și Orlat, rețeaua ajungând astfel să fie prezentă în 230 de localități din toate județele și municipiul București.
Noul magazin PROFI din Slobozia, județul Argeș, funcționează în format Loco și se află pe strada Constantin Brâncoveanu, nr.7. El se întinde pe o suprafață totală de 365,56 m2, suprafața de vânzare fiind de 195 m2.
Cu un total de 462 de unități în 230 de localități, PROFI este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.
Petre Funie, primar comuna Slobozia: Este o zi de bucurie, o zi în care se poate spune că nivelul de trai al locuitorilor din zonă a mai crecut cu ceva. Țin, pe această cale, să mulțumesc reprezentanților firmei pentru faptul că au ales localitatea noastră în vederea deschiderii unui nou magazin. Slobozia este una din cele mai mari localități din zonă, cu peste 6000 de locuitori. Deschiderea unui astfel de magazin este o facilitate de care se vor bucura atât localnicii, cât și cei din comunele învecinate, care, astfel, nu vor mai trebui să se deplaseze spre supermarketurile din Pitești. Deschiderea acestui magazin va însemna și venituri mai mari pentru bugetul primăriei. De asemenea, 12 persoane au fost angajate aici, urmând ca, în perioada următoare, schema de personal să fie majorată la 22 de salariați.

 

Primarii din comunele învecinate, prezenți la eveniment

Alături de primarul Petre Funie, la momentul inaugural au fost prezenți și primărița comunei Mozăceni, Corina Dună, primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu, primarul comunei Ștefan cel Mare, Nicolae Vidan și primarul comunei Negrași, Constantin Sandu.
Edilul șef din Slobozia a ținut, de altfel, să fie primul client al magazinului Profi din propria comună. Petre Funie a beneficiat atât de primele produse de pe rafturi, dar și de primul bon fiscal emis de casa de marcat a locației.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea