Ziua Ușilor Deschise, marți, la Tribunalul Argeş

Ziua de 25 octombrie a fiecărui an a fost declarată de către Comisia Europeană şi Consiliul Europei ca „Ziua Europeană a Justiţiei”.
Această acţiune are ca scop sporirea transparenţei în realizarea actului de justiţie şi o corectă înţelegere a specificului activităţii instanţei de judecată.
Ziua Europeană a Justiţiei este destinată cetăţenilor şi studenţilor, precum şi persoanelor care activează în domeniul justiţiei. Consiliul Europei şi Comisia Europeană reamintesc, prin această sărbătoare, că Justiţia este, cu precădere, un serviciu pentru cetăţeni, care le dă dreptul de a-şi rezolva disputele private şi de a-şi afirma drepturile.
Cu acest prilej, la Tribunalul Argeş se organizează în data de 25.10.2016 „ZIUA UŞILOR DESCHISE”, pe toată durata zilei, cei interesaţi pe baza documentelor de identitate putând vizita instanţa şi lua la cunoştinţă despre activitatea acesteia.
În cadrul evenimentului, vor fi distribuite participanţilor o serie de broşuri elaborate de CSM.
Sunt invitați la această sărbătoare elevii şi studenţii dornici să urmeze cariera de magistrat, reprezentanţi ai presei şi cetăţenii care doresc să participe le şedinţele de judecată, la cunoaşterea tuturor etapelor procesuale ale actului de justiţie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea