Primarul din Lunca Corbului începe construcția unui nou sediu

# Noua primărie va costa maxim 16 miliarde lei vechi
La sfârșitul săptămânii trecute, primarul localității Lunca Corbului, Gheorghe Drăgan, s-a decis: acesta, având alături Consiliul Local, dar beneficiind și de sprijinul cetățenilor, a demarat procedurile legale pentru construirea unui nou sediu. Așa că, a făcut primul pas, unul din cele mai grele: a gândit, redactat și postat anunțul pe sistemul public de licitații, după întocmirea întregii documentații aferente.
Denumire contract: ”Execuție de lucrări aferente investiției: “Construire Sediu Primărie si Centrală Termică în comuna Lunca Corbului, județul Argeș”.
Obiectul contractului: Prin contractul ce urmează a se atribui, se urmărește realizarea de lucrări de executie respectiv- executie de lucrari aferente investitiei: “Construire Sediu Primarie si Centrala Termica in comuna Lunca Corbului, judetul Arges”. Prezentul contract trateaza masurile care sunt necesare pentru realizarea obiectivelor mai sus mentionate. Valoarea estimata a lucrarilor ce urmeaza a se realiza este de 1.609.095 lei, calculata conform devizului general si luandu-se in calcul urmatoarele linii bugetare dupa cum urmeaza: cap.1.3. – Amenajarea pentru protectia mediului = 12.500 lei cap.4.1. – Constructii si instalatii = 1.549.095 lei cap.4.2. – Montaj utilaje tehnologice = 27.500 lei cap.5.1.1. – Lucrari de constructii pentru organizarea santierului = 15.000 lei cap.5.1.2. – Cheltuieli conexe organizarii santierului = 5.000 lei TOTAL = 1.609.095 lei
Era și timpul. Vechiul sediu, fără parcare, cu o curte îngustă și o clădire mică și veche, devenise total inadecvat destinației sale. Felicitări, domnule primar, și spor la muncă!
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea