După divorțul de PMP, pierzând chiriașul principal, Frătică a scos la vânzare imobilul din strada Sf. Vineri

# Prețul cerut este de 254.900 euro

Cu ani în urmă, prosperul primar – pe atunci – al comunei Bradu, Florin Frătică, a cumpărat, în centrul orașului, o vilă deosebită, monument istoric, situată vis-à-vis de biserica Sf. Vineri, pe strada cu același nume. Fostul primar a renovat imobilul, unul cu o suprafață foarte mare, după care  l-a închiriat partidului Mișcarea Populară, actualul PMP.
Apariția lui Mircea Andrei pe piața politică a județului l-a determinat pe Frătică să plece de la PMP și să se încrie în partidul prietenului său. L-au imitate fostul primar de la Călinești, Nicolae Gavrilescu și mulți alții. Doar că… ghinion maxim! Frătică a pierdut alegerile la Bradu. Iar plecare sa din partid a fost sancționată cu pierderea chiriașului, PMP mutîndu-se într-o altă vilă din apropiere. Mai nou, Frătică, din motive pur economice – sau altele, a decis să scoată la vânzare imobilul. Iată cum sună anunțul postat pe OLX:
”Proprietar, vând imobil cu suprafață de 890 mp locuibili, în Pitești, în zona centrală a orașului situat în zona 0 lângă piața Vasile Milea, imobilul poate fi folosit ca și clădire de birouri, spații comerciale, cabinet medical, laborator, salon, gradiniță, sală de cursuri sau spații locative pentru 1-4 familii, având intrări separate din curte și din stradă. Imobilul are acces la toate utilitățile (apă, energie electrică, canalizare) aer condiționat în fiecare cameră. Constructie cu regim de înălțime P+M+Beci, la parter este format dintr-o sala mare + 2 camere + 1 baie, iar la etaj sunt 9 camere (fiecare cameră cu propria baie) + o baie separată. Toate actele perfectate.”
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea