Președintele CJ Argeș, Dan Manu, vizită fulger în comunele Drăganu, Cotmeana, Morărești, Poienarii de Argeș și Ciofrângeni

# Vizită neanunțată și la Unitatea de Asistență Medico-Socială din Dedulești

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a mers, vineri, 28 octombrie a.c., în cinci comune din județul Argeș pentru a vedea la fața locului modul în care administrațiile locale au investit banii alocați de C.J. Argeș în acest an, în mod special, fodurile primite pentru toaletele unităților școlare. Astfel, au fost vizitate localitățile Drăganu, Cotmeana,  Morărești, Poienarii de Argeș și Ciofrângeni. Aici, administrațiile locale au înțeles că toaletele noi și moderne, cu apă curentă și curate, construite în incinta unităților școlare aduc un plus de confort și civilizație elevilor și au investit întocmai banii alocați de la Consiliul Județean. Președintele Consiliului Județean Argeș și-a propus ca în toate comunele din județul Argeș școlile să aibă toaletele în interior, cu toate utilitățile necesare.
Vineri, 28 octombrie a.c., președintele Dan Manu a făcut o vizită neanunțată și la Unitatea de Asistență Medico-Socială din Dedulești. Și aici bătrânii sunt cazați în condiții civilizate, în camere curate cu toalete proprii. Pentru că există un număr foarte mare de cereri venite din partea persoanelor în vârstă care doresc să se interneze aici, la UAMS Dedulești este necesar să se construiască o nouă aripă pentru a asigura încă minim 25 de paturi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea