Sport și sănătate pe Stadionul „Nicolae Dobrin”

29 octombrie 2016 a fost o zi de toamnă  frumoasă, dar foarte rece. Acest lucru  nu a fost un obstacol în calea organizatorilor  Concursului de atletism Cupa de toamnă și a proiectului educațional „ Sport, educație și sănătate”.
Proiectul a fost inițiat de către Liceul cu Program Sportiv Viitorul Pitești – prof. Gheorghe Georgescu, Fernando Georgescu, Doina Anton, Bogdan Vâlcu, de la catedra de atletism și a avut ca parteneri educaționali:ISJ Argeș-prof. Dumitru Tudosoiu și Mihaela Crișan, Club Sportiv Municipal Pitești- antrenor Borțoi Mirela, Coroja Valentin, Betini Dan, Constantin Gheorghe, Directia Județeană pentru Sport și Tineret Argeș,  Palatul Copiilor Pitești-prof. Daniela Georgescu, Ramona Linte, Violeta Văcaru, Școala Gimnazială Nr. 1 Costești-prof. Gabriel Tudorache, Anghel Augustina și Fundația Sportivă „Georgescu Gheorghe”.
Micuții sportive în număr de 110, cadrele didactice coordonatoare, antrenorii, părinții, au încălzit atmosfera competițională și nu au uitat de fair-play.
S-au întrecut în diverse probe atletice: biatlon, triatlon, 100m, 200m, 400m, 1000m, băieți și fete.
Toți participanții au fost răsplătiți cu dulciuri oferite de către Fundația Sportivă „Georgescu Gheorghe” iar primii clasați au primit si diploma oferite de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș
Organizatorii  cred că prin astfel de activități vor  atrage un număr cât mai mare de copii și elevi la practicarea exerciţiului sportiv, a dezvoltării armonioase a organismului  într-un mediu curat şi sănătos.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea