INDAGRA 2016. IPEE Curtea de Argeș a rupt gura târgului cu un incubator de 350 de ouă

Cea de-a XXI-a ediție a târgului INDAGRA, ediția 2016, s-a desfășurat  în perioada 2–6 noiembrie, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, atât în interior cât și pe platformele exterioare. IPEE ATI Curtea de Argeș a participat, din nou, cu succes, la această ediție a târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii,  viticulturii și zootehniei.

Anii trecuți,  vedetele  expoziției au fost grătarul din inox cu proprietăți anticancerigene  (comercializat, deja, în rețeaua Dedeman și în magazinele proprii), jumulitorul (deplumatorul) de găini și prepelițe. Cunoscutul realizator al emisiunii „Serviți, vă rog!”, Nea Mărin, a fost unul dintre cei care și-au exprimat dorința de a-și achiziționa un astfel de produs, ba chiar să viziteze fabrica din Argeș. Alte vedete ale anilor trecuți: storcătorul de struguri cu desciorchinator, incubatorul pentru specii exotice complet automatizat și, în plus, dotat cu afișaj digital etc.

Contacte cu parteneri din Turcia, Israel, Solvacia

Anul acesta, IPEE AMIRAL TRADING din Curtea de Argeș a prezentat, în premieră, un incubator pentru ouă de găină de mare capacitate. Produsul a suscitat imediat interes, atât pentru partenerii tradiționali de afaceri, cât și pentru firme din străinătate, firme care doresc să schimbe incubatoarele fabricate în zona Chinei, prea puțin fiabile, cu cele produse în Cetatea Basarabilor.
Liviu Nicolae, director comercial IPEE ATI: ”Ne-am prezentat, și anul acesta, la INDAGRA cu un stand propriu, cu produse noi, cu invenții proprii. Avem, ca noutăți absolute, incubatorul de capacitate mare, de 350 de ouă, de găină, dar și un tocător de coceni și fân de capacitate mai mare decât versiunile anterioare, alimentat la curent trifazic. Interes există. Am stabilit contacte de afaceri cu perteneri turci, așteptăm solvaci la discuții și suntem, totodată,  în tratative avansate cu o firmă din Israel care dorește să comercializeze incubatoarele noastre în zona arabă.”
Standul IPEE ATI a fost vizitat și apreciat, printre alții, și de George Caval, președintele Camerei de Comerț și Industrie Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea