Primăria Pitești bagă mâna în cont pentru câteva poze reușite

# Concurs de fotografie: „Imagini reprezentative din Pitești”

Primăria Municipiului Pitești organizează concursul de fotografie „Imagini reprezentative din Pitești”, în vederea încurajării artei fotografice și din dorința realizării unei radiografii în imagini a vieții orașului nostru.     Concursul se adresează fotografilor profesioniști și amatori, având ca temă: locuri reprezentative din Pitești. Valoarea totală a premiilor = 3000 lei.
PREMIUL 1 – 1200 lei
PREMIUL 2 - 800 lei
PREMIUL 3 - 600 lei
MENȚIUNE - 400 lei
Calendarul concursului: # Înscrierea participanților: 10 noiembrie - 12 decembrie 2016 # Jurizarea și anunțarea câștigătorilor: 14 decembrie 2016
Vernisajul expoziției cu cele mai frumoase fotografii va avea loc la 15 decembrie 2016, în holul Primăriei Municipiului Pitești. Fiecare concurent poate participa cu un număr de maximum 5 fotografii,  în format digital. Imaginile trebuie să se încadreze in tema concursului, acestea fiind apreciate în funcție de următoarele criterii: creativitate, estetica și originalitate.
Fiecare participant va depune un dosar care va cuprinde formularul de înscriere și fotografiile în format digital, la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Pitești, str. Victoriei nr. 24, sau pe e-mail, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea