Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: Invităm toţi simpatizanţii să voteze poziţia 7 pe data de 11 decembrie!

# Unirea Republicii Moldova cu România este principalul obiectiv de ţară pentru PMP

Săptămâna trecută a avut loc tragerea la sorţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Astfel, PMP Argeş va ocupa poziţia 7 pe buletinul de vot.
“Pentru noi cel mai important eveniment al săptămânii nu este legat de alegerile din America. Pentru noi, tragerea la sorţi pentru alegerile parlamentare este mai importantă. PMP este pe poziţia 7. Invităm toţi simpatizanţii să voteze poziţia 7 pe data 11 decembrie. Nici măcar pe locul II nu considerăm că ar trebui să fie alegerile din America. Pentru noi, sunt mai importante alegerile din Moldova”, a declarat Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş.

Autostrada Pitești-Sibiu, o prioritate pentru liderii PMP

Prezent în cadrul conferinței de presă de săptămâna trecută, Cătălin Bulf a prezentat câteva proiecte ale PMP-ului. Unirea Republicii Moldova cu România este principalul obiectiv de ţară pentru PMP.  Pe lângă autostrada Piteşti-Sibiu, PMP militează şi pentru construcţia a două canale: Bucureşti-Dunăre şi Siret – Bărăgan, pentru ambele fiind nevoie de circa 4 miliarde de euro. Pentru aceste două mari investiții ar putea fi accesate fonduri europene. Pe de altă parte, candidatul la Senat, Cristian Diaconescu, a atras atenţia că Renault ar putea reloca măcar o parte din producţia de la Mioveni în altă țară din cauza tergiversării proiectului autostrăzii Piteşti-Sibiu. Dacia a plătit la bugetul de stat, în doi ani, 123 de milioane de euro. Asta ne arată clar cum au fost gestionaţi banii de la bugetul de stat”, a declarat candidatul PMP Argeș pentru Senat, Cristian Diaconescu
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea