Primarul din Băbana își ceartă consătenii pe internet (2)

# Bebe Ivan: ”Am fost personal şi am rămas surprins: în Manolești, doar patru familii au dat saci cu deşeuri, ceilalţi s-au ascuns prin fundul curţilor de mine” # Bebe Ivan: ”Rog plătiţi taxa iluminat! …în Băjeneşti toate becurile s-au ars, şi automatul de aprindere, nu am încasat cât am plătit pe aceste componente.”

Așa cum am mai scris, Bebe Ivan, reales pentru a patra oară, cu o largă majoritate în fruntea comunei Băbana, nu se sfiește, pe internet, dar și în revista locală, ”Reflector de Băbana”, să își laude consătenii. Atunci când copiii din localitate obțin rezultate frumoase, atunci când un preot sau un învățător au inițiative lăudabile, edilul șef al comunei semnalează. La fel se întâmplă, însă, și cu cei care calcă pe lângă norme. Pe lângă cele legale și chiar pe lângă cele de bun simț. Imediat, în primarul de la Băbana se trezește justițiarul care nu se ferește să critice deschis. Vă prezentăm, mai jos, numai câteva exemple de ”beșteleală” administrate, recent, de Bebe Ivan consătenilor săi.

”Aduc mulţumiri persoanelor care au strâns deşeuri din plastic şi le-au predat în ultima zi de marţi a fiecărei luni !
Constat că sunt şi persoane fără bun simt, care sfidează comunitatea, aruncă în continuare deşeurile de plastic la pubele, oare ce aveţi în cap şi nu înţelegeţi că vom plăti mai mult de la anul viitor dacă nu predăm, în fiecare lună, 1 tonă de deşeuri de plastic, chiar nu puteţi preda minim 2 saci de gospodărie pe lună?!  V-am dat saci inscriptionați pentru această activitate şi aţi pus prunele în ei ?
Rog să veniţi la primărie, avem compostoare în stoc, le luaţi acasă şi puneţi în el deşeuri de hârtie, reziduuri, legume, buruieni, fân cosit şi în câteva luni aveţi cel mai bun îngrăşământ natural, nu mai duceţi aceste reziduuri la pubelele de gunoi, săptămânal primim observaţii că am depăşit cantitatea stabilită la număr de persoane, adică 13 kg pe lună!!”

Bebe Ivan: ”Am fost personal şi am rămas surprins: în Manolești, doar patru familii au dat saci cu deşeuri, ceilalţi s-au ascuns prin fundul curţilor de mine”

”Se va lua hotărârea, în ADI SERVSAL, ca persoanele care nu predau lunar plasticuri şi hârtie să plătească taxa de gunoi dublă !
Am fost personal şi am rămas surprins: în Manolești, doar 4 familii au dat saci cu deşeuri :
1. Mariniță Elena, Voiculescu Elena, Oneacă Marin şi Anghel Dorel, ceilalţi s-au ascuns prin fundul curţilor de mine sau au dat din umeri că nu au ştiut!!
2. Deasemenea, în Băjeneștii Mari doar 4 familii au predat deşeuri, în Băjeneștii Mici, doar Lică Constantin!!”

Ședință de Consiliu Local la Băbana

”Am avut şedinţa de Consiliu Local
Proiectul de aprobare a sumei primită de la CJ Argeş 88.000 lei a trecut cu 10 voturi, unul împotriva, domnul Cristi Radu (poştaşul).
- S-a aprobat delegarea serviciului de apă din comună
- S-a aprobat numirea consilierilor locali Ghiţă Vasile şi Calina Dănuţ în Consiliul de Administraţie al şcolii, deasemenea domnul Răducu Ion a fost desemnat din partea primăriei în acest Consiliu de Administraţie.
În urma apelului către preoţii din comună, aceştia s-au prezentat în faţa Consiliului Local, motivând lipsa fondurilor pentru acoperirea salariilor şi a altor cheltuieli, s-a stabilit ca la cazurile sociale să nu se mai accepte sume de bani la înmormântare.
Felicitări Parohiei Groşi, preotului Meltei Mihăiţă, epitropului Nicolae Gheorghe care au reuşit finalizarea introducerii de gaze la această instituţie de cult.
Mulţumesc şi d-nei Mihaela Neagoe Popescu care a sprijinit această lucrare cu buldoexcavatorul.
Primăria a reuşit, cu ajutorului şefului de urbanism, Chera Iulian, să scutească  biserica de taxa mediu (850 lei).”

Bebe Ivan: ”Rog plătiţi taxa iluminat! …în Băjeneşti toate becurile s-au ars, şi automatul de aprindere, nu am încasat cât am plătit pe aceste componente. ”

”Datorită fulgerelor din ultima perioadă s-au ars 4 contactoare, le-am schimbat am plătit 2500 lei, am cumpărat becuri 300 bucăţi, am rămas fără bani la acest capitol, rog plătiţi taxa iluminat, deoarece nu mai putem interveni la timp să schimbăm becurile ( în Băjeneşti toate becurile arse şi automatul de aprindere), nu am încasat cât am plătit pe aceste componente. Felicit pe d-na Zamfir Elena din Băjeneşti, care din surse proprii şi-a cumpărat o lampă nouă cu bec şi nu a mai stat după primărie să vină să-şi schimbe becul!
Deasemenea şi domnul Sterea Gică a făcut acelaşi  lucru, aduc mulţumiri, deoarece aţi înţeles situaţia în care ne aflăm!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea