Patru medalii la Europene pentru micii karatiști din Mioveni

Aşa cum v-am informat, patru karatişti ai CS Dacia Mioveni 2012 au participat, în perioada 11-13 noiembrie, la Campionatul European de Karate Shotoka, care a avut loc în Butami-Georgia. Sportivii Ștefan Stanciu, David Dumitra, Cătălin Georgescu şi Laurențiu Catrinescu au fost însoţiţi de antrenorul lor, sensei Sebastian Ene și  au avut rezultate foarte bune. Astfel, în prima zi de concurs, sportivul Laurențiu Catrinescu a reușit să aducă pentru România şi pentru Mioveni nu mai puţin de 2 medalii (argint și bronz), la individual kumite shobu ippon și wkf.
De asemenea, echipa de kumite a României, din care au făcut parte și David Dumitra și Ștefan Stanciu, s-a clasat pe poziția a treia, alături de Armenia.
În ultima zi de concurs, sportivul Cătălin Georgescu a făcut parte din echipa de kumite-cadeţi a României, care a obţinut locul al treilea la această probă.
Rezultatele echipei de la Mioveni sunt cu atât mai importante, cu cât în această competiție au intrat peste 350 de sportivi din 21 de țări.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea