”Dar din dar se face Rai!”: Săptămâna fructelor și legumelor donate organizată de Palatul Copiilor Pitești

În săptămâna 14-18 noiembrie 2016,  elevii și cadrele didactice din Palatul Copiilor Pitești au dovedit din nou că pot fi solidari cu semenii lor din comunitățile dezavantajate. Prin activități de voluntariat, aceștia s-au implicat în Proiectul educațional “Săptămâna fructelor și legumelor donate”, proiect cuprins în Planul anual de acțiune SNAC, pentru anul școlar 2016 – 2017, la nivelul acestei instituții.                  
Coordonatorul proiectului, prof. Corina Voicilă, ne-a mobilizat și sensibilizat pe toți din dorința de a face o faptă bună. Astfel, pe tot parcursul săptămânii s-au strâns cantități impresionante de fructe și legume, care au  ajuns vineri, 18 noiembrie, la copiii Grădiniței din Colonia ACH Zăvoi și familiile acestora.
Zâmbetul lor a fost suficient pentru noi, cei care am participat direct la activitate. Ne-am bucurat să-i avem alături și pe reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Argeș,  Prof. Adrian Hernest - inspector educativ și prof. Ramona Linte, directorul Palatului Copiilor Pitești.
“Credem că proiectul nostru și-a atins scopul:  ne-am simțit utili, i-am ajutat pe cei mai puțin norocoși și am  adus un aport comunității,  facem  parte dintr-o echipă și am  cunoscut și înțeles mai bine problemele comunității în care trăim, precum și importanța dezvoltării culturii voluntariatului”, ne-au subliniat prof. Corina Voicilă și Daniela Georgescu - reprezentant relație cu presa, din cadrul Palatului Copiilor Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea