Evitați plagiatul, redactați onest!

Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș a primit – luni, 21 noiembrie 2016 - vizita elevilor de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Pitești. Elevilor le-a fost prezentat un subiect nou și interesant, în cadrul sesiunii de informare  „Evitați plagiatul, redactați onest”. Această activitate face parte din seria de evenimente, ateliere și sesiuni de lucru,  care constituie oferta de servicii, special concepută de bibliotecă pentru programul „Școala altfel 2016-2017”.
„Evitați plagiatul, redactați onest” este o prezentare care încearcă să vină în sprijinul elevilor, în vederea realizării corecte a unui referat sau a unei  lucrări științifice, a modului de redactare corect si onest a unui referat, a tezei de licență sau a oricărei alte lucrări scrise, importante pentru cariera lor viitoare.  Elevii au învățat despre rolul semnelor de citare, despre regulile de alcătuire a notelor de subsol și a bibliografiei.
La finalul prezentării, elevii au solicitat un scurt material scris pentru aprofundarea informațiilor prezentate și au promis că vor mai participa și la alte sesiuni de informare, susținute atât în cadrul programului „Școala altfel”, cât și cu alte ocazii.
Pentru elevii și cadrele didactice interesate, oferta completă de activități dedicate programului ”Școala Altfel 2016-2017” se poate accesa la adresa www.bjarges.ro.
Eduard Fîșcă

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea