Alina Gorghiu președintele PNL, declarații… ca la teatru. Ca la Teatrul Davila!

# Ca să nu le aibă mici, liberalii le fixează mari. Țintele de campanie.

Candidații PNL Argeș pentru alegerile parlamentare din decembrie, au fost lansați, săptămâna trecută, în sala Teatrului Davila, cu declarații… ca… la teatru. Cea mai spumoasă a fost președinta Alina Gorghiu, care a dat un prognostic de cascadorii râsului pentru județul nostru, aceasta visând, cu gura deschisă, la patru deputați și doi senatori!!!

Iată, mai jos, câteva din spusele președintei PNL. Să le catalogăm ca declarații… de Pitești!:
Alina Gorghiu. ”Nimeni nu va fi deloc intimidat sau impresionat de o ameninţare a PSD-ului sau a domnului Dragnea. Nimeni nu se va arăta deloc impresionat de temerea domnului Dragnea că vor fi fraudate alegerile, domnia sa fiind unul din puţinii oameni condamnaţi în România pentru fraudarea alegerilor”.
Alina Gorghiu: ”Am am convingerea că rezultatul din 11 decembrie va fi unul net superior celui obţinut de organizaţia PNL Argeş în alegerile locale (...). Îmi doresc să cred că patru  deputaţi şi doi senatori PNL vor reprezenta judeţul în Parlament! (...) Dacă ne fixăm ţinte mici, vom avea rezultate mici! Complexul judeţului unde PSD a câştigat tot trebuie să dispară.
În opinia acesteia, campania electorală a PSD este una ”nedemocratică” şi ”agresivă” şi care nu se bazează pe argumente. ”Din păcate, toată această dezbatere care ar trebui să fie una de substanţă se transformă într-o campanie nedemocratică, într-o campanie agresivă, care nu se face pe bază de argumente, ci pe bază de ameninţări. Este stilul care i-a consacrat pe cei din PSD. (...) În fiecare zi, din partea liderilor PSD sunt ameninţări la adresa noastră, cu plângeri penale, cu puşcăria, cu dreptatea până la capăt în sensul în care liderii PSD o înţeleg. Cred însă că e mai important să înţelegem tabloul care va fi după 11 decembrie”.
”Toți de la această masă sunt oameni de caracter, sunt oameni care vor face tot ce trebuie ca proiectele regiunii dumneavoastră, regiunii mele, județului meu, să devină realitate. Vor fi cu sufletul alături de fiecare argeșean când va avea nevoie.”, a declarat președinta PNL Alina Gorghiu, care, însă, a preferat să nu candideze în județul său, ci… în imediata vecinătate. În Timiș.
A.S.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea