Cătălin Bulf, liderul PMP Argeș, consideră că în Consiliul Județean s-a lansat conceptul de ”transparenţă cu ușile închise”

# Cătălin Bulf: ”Consilierii de la putere se informează direct de la angajații CJ, consilierii din opoziție sunt trimiși să se informeze pe site”
Consiliul Județean a aprobat, în cadrul ședinței ordinare județene de săptămâna trecută, ca în ședințele pe comisii, unde se dezbat alocări de bani pentru diverse proiecte, să nu mai poată participa nimeni cu excepția aparatului administrativ. Vineri, în cadrul conferinței de presă PMP, consilierul județean Cătălin Bulf, aruncă bomba: „Consiliul Județean pregătește o masă festivă care va costa patru miliarde de lei.” Acest eveniment este prilejuit de faptul că 10 personalități argeșene care s-au renarcat în anul 2016 vor fi premiate pentru activitatea lor. Pentru asta, CJ a propus un fond pentru premiere de aproximativ 600 de milioane de lei vechi și încă 4 miliarde de lei vechi sunt alocate pentru masa festivă de după. Că tot s-a votat proiectul prin care presa e scoasă legal din treburile publice, dar controversate, ale CJ Argeş, consilierul judeţean Cătălin Bulf, vorbeşte, cu sinceritate despre lucrurile care nu se văd în activitatea şefilor de la judeţ.
”Și de asta presa si alți cetățeni nu mai au voie să participe la ședințele pe comisii.  Consilierii de la putere se informează direct de la angajații CJ, consilierii din opoziție sunt trimiși să se informeze pe site. Acum, văd că domnul Manu a lansat conceptul transparenţă cu ușile închise, care a şi fost votat. Voi analiza, cu avocatul nostru, posibilitatea de a contesta în contencios-administrativ această hotărâre.” a mai declarat candidatul PMP la Camera Deputaților, Cătălin Bulf.
De asemenea, Cristian Diaconescu, candidatul PMP Argeș pentru Senat, a declarat că observă, cu îngrijorare, agitația din Consiliul Județean Argeș referitoare la Parcul Național Făgăraș: “În ultima perioadă este o mare dezbatere despre Parcul Național Făgăraș. Au apărut nemulțumiri din zona CJ Argeș. Oare de ce? Argeșul e campion la defrișări. Vă promitem că ne vom ocupa serios şi de această problemă.”, a declarat Cristian Diaconescu, la conferinţa de presă a PMP Argeş.L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea