Spectacol incendiar în Pitești, de 1 Decembrie. Centrul orașului, invadat de ornamente luminoase

Așa cum a promis, primarul municipiului, Cornel Ionică, a organizat exemplar o manifestare de proporții, chiar în seara zilei de 1 decembrie.
Fanfara Teatrului Alexandru Davila a încălzit inimile piteștenilor, adunați în număr foarte mare, în fața Primăriei. Aceștia, la orele 18, au cedat locul copiilor, care, după nelipsita numărătoare inversă, au aprins luminile ornamentale în întrg centrul orașului. O feerie de culori a invadat întreaga zonă, ornamentele fiind, parcă, mai frumoase ca niciodată.
Au urmat, în concert, Deepcentral și Jo, care au fost fix pe placul miilor de tineri veniți special să îi asculte. Organizatorii au estimat un număr de 8-10.000 de participanți, ceea ce înseamnă foarte mult.
Cornel Ionică, primarul Piteștiului, alături de cei doi viceprimari și de întreg aparatul administrativ, au participat la frumoasele manifestări, însă dintr-o poziție oarecum retrasă, semn că politicul nu a avut, de 1 decembrie, ce să caute printre piteșteni. Nu au dorit să urce pe scenă, nu au avut nimic de declarat pentru oameni. Declarația lor a fost, de fapt, pregătirea impecabilă a evenimentului. Felicitări!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea