Mioveni - eveniment impecabil organizat în cinstea zilei de 1 Decembrie

Mii de oameni au ținut să fie prezenți, alături de oficialitățile orașului, pe 1 Decembrie, la ceremonia organizată în Piața Centrală din Mioveni, la orele 13. Au ținut, deasemenea, să fie prezente oficialitățile județene de vârf, parlamentari argeșeni, dar și grupuri reprezentând partidele politice, cadre militare aparţinând M.A.I., M.A.p.N, A.N.P, reprezentanţi ai Asociaţiei Cultul Eroilor "Regina Maria", veterani de război.
Depunerea de coroane, care a marcat cinstirea eroilor neamului românesc, a fost precedată de intonarea imnului de stat și de o slujbă religioasă oficiată în fața monumentului din centrul civic, ținută de un sobor de preoți.
Manifestarea s-a încheiat cu pasul de defilare al militarilor de la M.A.p.N. (Batalionul 49 Apărare CBRN Pitești și Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă “Mihai Viteazul”, Pitești), al cadrelor M.A.I. (Jandarmerie, ISU) și Penitenciarul Colibaşi şi cu programul artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale “George Topârceanu” și ai Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni.
Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni: ”Suntem fericiţi şi onoraţi că ne aflăm în mijlocul cetăţenilor. Astăzi, de Ziua Naţională, vreau să-i asigur de gratitudinea mea şi să le urez tuturor românilor «La mulţi ani». Este, poate, cea mai frumoasă zi din an!"

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea