Luați cu sare, pentru gropi în drum și caroserii de mașini distruse! Alcadibo și Dragon Oil Star și-au împărțit, frățește, banii C.J. Argeș la licitația de sare pentru deszăpeziri

Abia acum, când iarna este deja sosită, Consiliul Județean Argeș, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri din subordinea-i, reușește, cu chiu cu vai, să atribuie contractul de furnizare a celor aproape 2.500 de tone de sare cu care să distrugă, și anul acesta, drumurile și mașinile din județ.
Fiind vorba de șase districte, și licitația s-a spart în șase loturi. Și, cum șase se divide perfect la doi, două firme cu mare tradiție la banii cejeului și-au adjudecat, frățește, cele șase contracte mici ale comenzii mari de sare.
Descrierea succintă a contractului – Achiziționare de 2.423 tone sare gemă industrială cu granulozitate 0-8 mm, la destinație, la districtele din cadrul R.A.J.D. Argeș R.A. pentru prestarea serviciului de Deszăpezire iarna 2016-2017, defalcate pe loturi după cum urmează: - Lot I – District Pitești – 400 tone; - Lot II – District Hârsești – 200 tone; - Lot III – District Căteasca – 270 tone; - Lot IV – District Cepari – 588 tone; - Lot V – District Băjești – 825 tone; - Lot VI – District Buzoiești – 130 tone”.
Vechi furnizoare de produse cu diverse granulozități pentru C.J. Argeș, Dragon Oil Star și Alcadibo și-au luat câte trei loturi fiecare.
Contractele au fost atribuite la începutul lui decembrie. Cu speranțe de a nu fi atacate la CNSC sau la instanță. Pentru că, în acest caz, singura sare pe care o vom vedea, în iarnă, este cea din bucate…
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea