La Stolnici, apă curentă pentru toți cetățenii comunei

# Primarul Sevastian Pupăză Roșu a promis pentru următorii patru ani, dar rezolvă din primul

Pe afișul electoral, din vară,  al primarului Sevastian Pupăză Roșu, printre altele, era trecută și promisiunea de a introduce rețeaua de apă în întreaga comună. Și, abia ce au apucat să treacă șase luni de la alegerile locale, că edilul este aproape de finalizarea monumentalei lucrări. Este vorba, așa cum am scris, de extinderea rețelei de apă în comună. Peste puțin timp, toți cetățenii localității se vor putea branșa la rețeaua de apă curentă.
Sevastian Pupăză Roșu: ”Este adevărat, mai avem puțin de muncă, însă suntem foarte aproape de îndeplinirea acestui obiectiv. Nu trebuia să aștept patru ani pentru a-l finaliza. Cetățenii știu pentru ce m-au votat, știu că voi îndeplini ceea ce am promis și ceea ce mi-am propus. Să fim sănătoși, și vom face cu mult mai mult, pentru că o comună dezvoltată și cu infrastructură bună este ceea ce ne dorim cu toții!”
Primarul localității ne-a mai declarat că, sigur, la începutul verii anului 2017, se va încheia procesul de extindere a rețelei de apă și în cele mai îndepărtate zone, așa încât, cel mai târziu în iunie (la un an de la alegerile locale) comuna va fi racordată în proporție de 100%.
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea