Primăria Băbana a câștigat premiul ”Primăria Verde” pentru protecția mediului

# Bebe Ivan, primar: ”Este un premiu al întregii comune, oamenii au înțeles că trebuie să trăim într-un mediu mai curat”

Neobosit promotor al colectării selective și al curățeniei, edilul comunei Băbana, Bebe Ivan, a semănat, timp de mulți ani, zi de zi; dar, iată, spre sfârșitul anului acesta, a început și să culeagă. Nesfârșitele discuții cu localnicii pentru implementarea colectării selective, nesfârșitele drumuri, uneori pe temperaturi negative, cu ATV-ul, pentru a îndruma și dirija activitățile civice, i-au adus, atât primarului, cât și localității pe care o păstorește, o binemeritată recunoaștere la nivel național.

Astfel, săptămâna trecută, primarul din Băbana a fost invitat să participe la o manifestare de profil, fără a fi, însă, anunțat că va primi și un premiu valoros. În prezența  a sute de invitați de marcă din întreaga țară, conducători de unități administrative locale dar și centrale, pe ecrane, timp de câteva minute, a rulat un film în care au fost prezentate realizările comunei, atât în domeniul edilitar cât și, mai ales, cele axate pe protecția mediului.Comuna Băbana a fost, se poate spune, vedeta galei, devenind, astfel, cunoscută la nivel național. Iar Diploma de Excelență și titlul de ”Primăria Verde” au întregit frumosul tablou prezentat.
Bebe Ivan, primar, Băbana: ”Miercurea trecută, undeva în Bucureşti, Primăria Băbana  a primit premiul "PRIMĂRIA VERDE", oferit cu ocazia Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa, deoarece instituţia noastră a implementat cel mai reprezentativ proiect din domeniul protecţiei mediului în anul 2016, prin reciclarea deşeurilor şi folosirea corectă a compostoarelor!
Mulţumesc cetăţenilor localităţii Băbana care au înţeles acest lucru civic, mulţumesc şi celor aflaţi în tranzit că nu mai aruncă gunoaiele la întâmplare!
Este o distincţie care ne onorează, dar ne şi obligă! Este un premiu al întregii comune, oamenii din Băbana au înțeles că trebuie să trăim într-un mediu mai curat. Vorbim, aici, de sănătatea noastră dar, mai ales, de ceea ce vom lăsa și copiilor noștri, vorbim de implementarea unei educații și a unui stil de viață pe termen lung. ”
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea