Șeful ITM Argeș nu mai reprezintă o opțiune pentru social-democrați în alegerea noului prefect

Actual ministru al Cercetării în Guvernul Grindeanu, președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, a făcut publică,  în cadrul conferinței săptămânale a PSD Argeș, o listă cu propuneri ale partidului pentru funcția de prefect de Argeș, post ocupat în prezent de Cristian Soare. Senatorul Valeca a declarat că această listă cu propuneri nu este definitivă. Printre numele grele din PSD Argeș vehiculate pentru unul dintre cele mai râvnite posturi din administrația județeană se numără: consilierul județean Marius Pârvu, directorul Servicii Edilitare și pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose,  fostul președinte al Curții de Apel Pitești, Gheorghe Diaconu și Dan Velea, angajat la Finanțe Argeș. 
De data aceasta, se pare că șeful ITM Argeș și fost prefect, Mihail Oprescu, nu s-a mai regăsit printre propunerile făcute de social-democrații argeșeni pentru această funcție, acesta nefiind nominalizat nici măcar de propriii colegi din organizație.
Întrebat de un jurnalist dacă Mihail Oprescu mai este „în cărți” pentru această funcție, președintele PSD Argeș, Șerban Valeca a răspuns fără niciun fel de reținere și cât se poate de clar că organizația județeană nu l-a propus pe șeful ITM Argeș pentru a-i lua locul lui Cristian Soare. „Oprescu, nu. Nu s-a făcut nicio propunere până la acest moment din partea niciunui coleg din partid”, a declarat actualul ministru al Cercetării, Șerban Valeca.
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea