Noul Audi A5 şi A5 Coupe

A două generaţie Audi A5 Coupe aduce la un nivel superior eleganța şi sportivitatea consacrate deja de generaţia anterioară. Construite pentru a performa, noile modele beneficiază de o aerodinamică sofisticată, un şasiu complet nou, o greutate redusă, motoare puternice şi sisteme tehnologice de ultima generaţie.
Noul Audi A5 Coupe debutează cu cinci versiuni de motorizare: două TFSI şi trei TDI, care vor livra între 190 şi 210 CP. Varianta S line cu V6 3.0 TFSI de 354 CP, atinge 100 km/h în 4,7 secunde şi consumă 7,3 litri de carburant la 100 km.
Cutia de viteze manuală cu şase trepte şi cea S tronic cu şapte trepte sunt utilizate în cazul motoarelor cu patru cilindri, precum şi în cazul motorizării 3.0 TDI de 218 CP cu tracţiune frontală sau integrală. Transmisia tiptronic cu opt trepte este rezervată pentru variantele diesel de 286 CP şi pentru versiunea S line, echipate standard cu tracţiune integrală quattro.
Modelul Audi A5 Coupe este mai agil decât predecesorul său datorită greutăţii reduse cu aproximativ 60 kg şi a unui coeficient aerodinamic de doar 0.25, ce-i asigură statutul de lider în segment.

Spațiu mai generos

Proporţiile echilibrate ale modelului se armonizează cu grila Singleframe mai lată, cu designul stopurilor cu LED şi a farurilor cu tehnologie Matrix LED, cu ampatamentul şi capota alungite şi consolele scurtate, toate punând în evidenţă sportivitatea noului A5 Coupe. Dimensiunile mărite se sesizează şi la nivelul portbagajului care este acum de 465 de litri, cu 10 litri mai mult decât modelul precedent.
La interior spaţiul este mai generos ca urmare a dimensiunilor sporite şi a unui ampatament mai lung. Alături de acustica interioară, materialele rezistente şi plăcute la atingere disponibile într-o gamă largă de culori, oferă o ambianţă deosebit de plăcută şi subliniază caracterul premium al modelului.
Dintre sistemele de asistenţă disponibile pe noul Audi A5 Coupe enumerăm: sistemul de asistenţă în reducerea consumului de carburant, Audi Active Lane Assist ce menţine autoturismul pe bandă de mers, sistemul Start&Go ce oferă confort şoferului în blocajele din trafic sau sistemul ce înregistrează şi recunoaşte semnele de circulaţie.
Pentru mai multe informaţii despre Noul Audi A5 Coupe, vă invităm să contactaţi unul dintre specialiştii noştri Audi, la numărul de telefon 0248 607 401 sau pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea