APIA Argeș va efectua plăți pentru subvențiile la motorină

Având la bază ordinul cu numărul trei al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, din data de 11 ianuarie,  centrele județene APIA au primit suma de aproximativ 120 milioane de euro pentru efectuarea plăților aferente cantităților de motorină utilizate în perioada 1 iunie și până la sfârșitul lunii septembrie 2016, urmând ca aceste centre să emită ordine de plată pentru cei aproape 11.700 de fermieri.
Astfel, la centrul județean Argeș există o sumă totală de 2.009.902 lei pentru 380 de mari fermieri din județul  nostru. Sumele le vor fi virate direct în contul fermierilor,  în momentul  în care vor intra banii. De asenenea, cei ce beneficiază de aceste subvenții trebuie să știe că până la sfârșitul lunii ianuarie mai pot depune cererile de plată a ajutorului pentru motorină utilizată în agricutură, aferente ultimului trimestru al anului 2016. 
”Avem, în județ, aproape 400 de mari fermieri care vor avea banii direct în conturi, imediat ce vom primi banii”, ne-a declarat directorul APIA Argeș, Marius Stroescu.
A.N.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea