Firmele pot primi avize de forță majoră din partea Camerei de Comerț și Industrie Argeș

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș le transmite firmelor de pe raza judeţului că pot face o solicitare la sediul instituției pentru eliberarea unui aviz de forţă majoră, în urma unor condiții meteo extreme, cu scopul de exonerare a răspunderii contractuale pentru partea care invocă evenimentul de forţă majoră şi care nu şi-a îndeplinit sau nu-şi poate îndeplini, total sau parţial, obligaţiile asumate printr-un contract. CCIA Argeș este singura instituţie care poate aviza cazurile de forță majoră de pe raza județului nostru.
Tot ce trebuie să facă antreprenorii afectaţi de un astfel de eveniment este să realizeze notificarea partenerilor contractuali despre existenţa acestei situaţii, care împiedică executarea totală sau parţială a obligaţiilor contractuale în termenul stipulat în contract sau, în absenţa unei astfel de prevederi, într-un termen rezonabil de la declanşarea forţei majore, urmând ca ulterior să prezinte avizul de forţă majoră eliberat de CCIA Argeș. Eliberarea avizului se va face cu respectarea prevederilor legale și în urma analizei fiecărui caz în parte.
Pentru informații suplimentare și consultanță cu privire la documentația necesară, puteți  contacta CCIA Argeș la numerele de telefon : 0731 031 056 sau fax: 0348/439408,ori pe adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . A.N.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea