Fermierii argeșeni vor face un instructaj pentru accesarea fondurilor PNDR

Săptămâna aceasta, pe 2 februarie, la Casa de Cultură a comunei Slobozia, localitate condusă de către edilul Petre Funie, va fi organizat un training pentru micii și marii fermieri din județul nostru, pentru ca aceștia să poată fi îndrumați spre accesarea fondurilor prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) din anul în curs.
Potrivit spuselor edilului Petre Funie (foto), din comuna Slobozia vor participa la acest eveniment atât mari fermieri, cât și micii întreprinzători din comună, dar și reprezentanți ai societății daneze SC Danbred SRL ce au ca obiect de activitate creșterea porcinelor.

"La acest eveniment vor fi instruiți fermierii pentru a ști cum să obțină fonduri prin PNDR (Programul Național de Dezvoltare Rurală). De la noi din comună vor veni 15 mari fermieri, ce dețin mai multe hectare de teren, dar vor sosi și de la singura societate din Slobozia, o firmă cu capital danez. Evenimentul o să aibă loc în incinta Casei de Cultură din comună", ne-a declarat primarul comunei Slobozia, Petre Funie.
Antoniu Neguț

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea