Elevii de la Brătianu, acuzați că distrug mașinile din parcarea apropiată

Un cetățean din Pitești bănuie că elevii de la prestigiosul liceu Brătianu i-au vandalizat mașina. Acesta și-a găsit autovehicolul deteriorate, după ce îl parcase, anterior, în spațiul special amenajat de lângă Teatrul Davila. Problema este că zona e slab acoperită de camerele de luat vederi din oraș, fiind aproape imposibil de descoperit  făptașul. Cetățeanul s-a plans organelor abilitate, dar a făcut cunoscută fapta și pe portalul domnuleprimar.ro, unde a și primit răspuns. Interesant – din respectivul răspuns – este faptul că Primăria a demarat procedurile pentru suplimentarea cu încă 135 de camera video a instalației de supraveghere existente, ceea ceva reprezenta o îmbunătățire consistentă a posibilității de depistare a unor astfel de fapte.
# Sesizare pentru primăria Piteşti, judeţul Argeş
Bună ziua,
vă rog să montaţi camere de supraveghere video ( aşa cum ar fi normal !) în parcarea publică de la Teatrul Davila - Primăria Piteşti!
Este a două oară în decurs de un an când găsesc maşina avariată zdravăn de cetăţeni certaţi cu legea şi cu bunul simț!
La Poliţie mi se spune că există o cameră montată pe Primărie, dar care nu surprinde decât vag acea parcare, iar reclamaţia nu se poate soluţiona.
În parcarea respectivă este un trafic mare, sunt mulţi copii (unii iresponsabili) de bani gata - elevi la Brătianu, care parchează aşa cum doresc ei, plus o mulţime de maşini de ŞCOALĂ care fac o grămadă de manevre neregulamentare într-o parcare.
Mulţumesc!
P.S. Atât timp cât parcarea este cu plată, mi se pare normal să fie şi supravegheată  video, pentru a nu mai exista persoane certate cu legea!

# Răspunsul primarului
Ianuarie 2017
Poliţia Locală Piteşti  a demarat procedurile necesare pentru obţinerea de fonduri europene în vederea dezvoltării cu încă 135 de camere video a sistemului de monitorizare administrat în prezent, aceste camere urmând a fi montate pe toată rază municipiului.
Dezvoltarea sistemului de monitorizare a fost cuprinsă în cadrul planului de mobilitate urbană care se doreşte a fi implementat (după obţinerea fondurilor europene) de către municipiul Piteşti.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea