Convinși că părăsește fotoliul de prefect, primarii și președintele Camerei de Comerț și Industrie Argeș i-au oferit distincții de onoare prefectului Cristian Soare

Săptămâna trecută, în cadrul ședinței de colegiu prefectural unde s-au reunit șefii instituțiilor deconcentrate dar și primarii comunelor din județ, prefectul Cristian Soare, care este la final de mandat, a primit o plachetă  de onoare din partea edililor argeșeni pentru activitatea meritorie depusă. Și președintele CCIA, George Caval, a dorit să îi înmâneze o astfel de plachetă prin care dorea să îi mulțumească actualului prefect pentru implicarea  în comunitatea de afaceri din județ.
Edilul ce i-a înmânat placheta de excelență prefectului Cristian Soare pentru activitatea din cele 11 luni de mandat a fost chiar primarul comunei Albota, Ion Dumitru, președinte al Asociației Comunelor din România-filiala Argeș: ”Cum spunea și domnul senator Valeca, nu este o prioritate la ora actuală schimbarea prefectului. Vă mulțumim mult pentru felul în care ați colaborat cu noi”, a declarat primarul Ion Dumitru.
Cu ocazia înmânării acestui premiu, Ducele de Albota a făcut și o remarcă destul de acidă asupra anumitor șefi de instituții deconcentrate, prezenți în sală: ”(...) Domnule prefect, ne-aţi ajutat cu toate pe noi, primarii. Am fi dorit ca şi o parte dintre subordonaţi să aibă mintea şi comportamentul dumneavoastră. Unii, nici n-aş dori, chiar dacă înseamnă 1% din cei din sală, să îi mai văd pe aici.”
De asemenea, tot în cadrul aceluiași eveniment și președintele CCIA, George Caval a l-a premiat pe apoliticul Cristian Soare pentru implicarea sa de-a lungul mandatului în activitatea mediului de afaceri din județ.
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea