Avocatul Mircea Andrei s-a retras din Consiliul Județean Argeș

# Dan Manu: „Ce să spun, că avem regrete, că nu avem... atunci când mai veniţi în Argeş, eu vă aştept la o cafea”

Săptămâna trecută, a avut loc o nouă ședință unde membrii C.J. s-au reunit din nou pentru a vota diverse proiecte de hotărâre menite să vină în sprijinul argeșenilor. La punctul   „diverse” , președintele Partidului pentru Argeș și Muscel, Mircea Andrei, și-a anunțat intenția de a se retrage din funcția de consilier județean, mandat obținut în urma alegerilor de anul trecut din 5 iunie.
În cadrul ședinței de C.J., consilierul județean Mircea Andrei a motivat această decizie ca fiind una venită și discutată în interiorul partidului: „Partidul pentru Argeş şi Muscel a decis retragerea mea din funcţia de consilier judeţean. De săptămâna viitoare va fi prezentă o altă persoană desemnată de partid. Acum se fac hârtiile, poate au găsit o altă persoană mai competentă”, a declarat cunoscutul  avocat  Mircea Andrei. După această declarație, președintele CJ Argeș, doctorul Dan Manu a făcut o afirmație care-l ironiza pe președintele PAM, Mircea Andrei: „Ce să spun, că avem regrete, că nu avem... Cert este că atunci când mai veniţi în Argeş, eu vă aştept la o cafea”, a spus președintele Dan Manu, surprins de decizia consilierului din partea PAM.
Bineînțeles, această afirmație l-a făcut pe Mircea Andrei să îi dea replica social-democratului Dan Manu: „Sunt sentimente de confuzie, domnule preşedinte”, i-a replicat acesta. De asemenea, din câte se pare, fostul consilier local al Piteștiului, Mihai Tudor, i-ar lua scaunul de consilier județean președintelului PAM, Mircea Andrei.
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea