O inițiativă frumoasă, devenită tradiție. Tineretul ALDE a donat sânge

Tinerii din ALDE au donat, din nou, sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești. Fac acest lucru, cu regularitate, de 10 ani. Un exemplu care, prin insistența sa, nu mai poate fi numit, de nimeni, oportunist sau politicianist. Un exemplu frumos, de tineri care vor putea construi, la un moment dat, cu responsabilitate, un viitor. FELICITĂRI!!!
Adrian Bughiu, directorul adjunct al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș: ”Este o datorie morală a noastră, este un moment pe care am ales să-l desfășor în fiecare an, cel puțin o dată. Este o acțiune reciproc avantajoasă, atât pentru mine ca persoană, cât și pentru cei care au nevoie de sânge. Îndemn toți posibilii donatori să vină la Centru să doneze.”
Codruț Matei, președintele organizației de tineret ALDE Argeș: ”Dacă e ultima joi din luna ianuarie, Tineretul ALDE Argeş donează sânge. O acțiune repetată în fiecare an şi de câte ori ni s-a cerut ajutorul, acțiune la care ni se alătură atât oameni care se află la prima donare, cât şi vechi prieteni şi colegi. În continuare e lipsă de sânge, în continuare e nevoie de donatori. Mergeți şi donați. Aveți numai de câştigat! Iar doamnele de la Centrul de Transfuzie Sanguină sunt foarte drăguțe!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea