Primarul din Corbi, sport extrem cu repetiție!

# Virgil Baciu a aterizat, după favelele din Rio, în manifestațiile din București

Primarul din Corbi a trăit extrem în ultimele două săptămâni. În a doua jumătate a lunii ianuarie, a onorat invitația unui consătean din Corbi, stabilit în Italia, însă căsătorit cu o braziliancă, de a vizita proprietatea acestora din America de Sud. Așa că și-a luat familia, a sărit în avion și, după ”numai” 14 ore de zbor, a aterizat în faimosul Rio. Unde, printre altele, a vizitat celebra statuie a Mântuitorului, al cărei cap este sculptat de un român (Gheorghe Leonida). 
Virgil Baciu: ”Am profitat de această oportunitate pentru a vizita mai multe obiective din America de Sud. Am fost în San Paulo, în Rio de Janeiro, într-o stațiune de la ocean, Ubatuba.
Desigur, după 10 zile pe malul Atlanticului, edilul argeșean s-a întors bine bronzat, mai ales că, supă spusele sale, a prins o temperatură tocmai bună, de aproximativ 27 grade. Doar că, la întoarcere, a nimerit... în mitinguri. Și e normal să te întrebi ce s-a întâmplat, mai ales că, după alegeri, lucrurile păreau să se liniștească pentru o bună perioadă de timp. Însă, ca în România, totule este posibil”.
Virgil Baciu: ”Noi, ca neam, suntem bine. Doar că, atunci când ni se urăște cu binele, facem tot felul de minuni, precum cele de zilele astea. Nu putem compara cu nivelul de viață din America de Sud. Contrastele, acolo, sunt pregnante. Sărăcia, în unele zone, este la limită. De asemenea, nivelul infracționalității este extrem de ridicat. Am ajuns și în zonele favelelor (n.r., cartiere mărginașe din orașele mari, populate în special de oameni săraci), am rămas impresionat de situația oamenilor de acolo”.
Ca să dea bine la media de temperatură, în momentul de față Virgil Baciu este în Serbia, la schi. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea