Propunerea social-democraților pentru postul de secretar de stat la Ministerul Justiției, aflat în mijlocul protestelor din Piața Vasile Milea... din curiozitate!

Actual membru al filialei PSD Argeș, fostul președinte al Curții de Apel Pitești, Gheorghe Diaconu, a declarat în cadrul conferinței de presă săptămânale a PSD Argeș că a participat și el alături de miile de piteșteni la protestele împotriva adoptării proiectului de lege privind graţierea şi ordonanţa pentru modificarea Codurilor Penale, dar nu în calitate de manifestant, ci din pură curiozitate și pentru a încerca să liniștească oamenii indignați de cele mai recente (și poate abuzive) decizii ale Guvernului Grindeanu.
”Am ieșit și eu aseară în Pitești. Nu știu dacă erau 3000, dar erau mulți. Am discutat și eu cu câțiva pensionari care erau în coloană și strigau. Mulți nu știau despre ce e vorba. OUG a fost doar un pretext să iasă în stradă. Atunci când ieși la o manifestație trebuie să fii avizat!”, a declarat Gheorghe Diaconu.                    
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea