Realizare majoră la Topoloveni! Complex multifuncțional, dotat la standarde europene, pentru copiii localnicilor

Realizarea unei grădinițe cu program prelungit este un proiect început cu mai mulți ani în urmă. Obiectivul a beneficiat de finanțare în perioada 2006-2011. În anul 2015, lucrarea avea un stadiu fizic de aproximativ 40%, în conservare. În același an proiectul a fost inclus în Programul Național de Dezvoltare Locală, conform OUG 28/2013, pentru finanțarea lucrărilor rămase de executat.
La sfârșitul anului trecut, lucrările de realizare a construcției și de amenajare interioară s-au finalizat, urmând să se realizeze unele lucrări suplimentare de instalații și dotări la blocul alimentar și spălătorie, lucrări încheiate în data de 02 februarie 2017. Astfel,  recepționate și aceste lucrări, noua grădinița își va deschide porțile din semestrul doi al acestui an școlar.
Grădinița cu program prelungit va avea o ofertă diversificată de servicii: program normal și prelungit, integrarea copiilor cu nevoi speciale, dezvoltarea unor programe comunitare și proiecte educaționale.
Noul local este super-dotat: sală de spectacole, săli de clasă luminoase, bucătărie complet echipată și utilată, sală de mese. Copiii vor beneficia de mobilier complet nou, jucării noi și multe alte facilități.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea