Un milion de euro pentru construcția noului drum Moșoaia-Pitești

Administrația locală din Moșoaia, condusă de către primarul Florea Ene, se poate bucura de încă o reușită în această perioadă. Recent, pe lângă alte proiecte la fel de ambițioase ce vor fi implementate înviitorul apropiat, edilul Florea Ene se poate lăuda că a reușit accesarea a nu mai puțin de un milion de euro pentru construcția noii artere de circulație ce va lega D.N. Pitești-Drăgășani de drumul Pitești-Băbana. Noul drum ar urma să aibă o lungime de aproximativ 3,5 kilometri și are în vedere îmbunătățirea accesului în municipiul reședință de județ pe o altă rută decât cea existentă la acest moment.
Pentru interesantul proiect a fost depus studiul de fezabilitate și se lucrează la partea tehnică, urmând ca după efectuarea tuturor procedurilor să înceapă lucrările propriu-zise.
De asemenea, primarul Florea Ene și-a propus ca în acest an să finalizeze și proiectele de investiții ce deja sunt în curs, astfel, acesta are în plan finalizarea lucrărilor la rețeaua de gaze, proiect ce este în prezent realizat în proporție de 75%.
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea