Argeșeni, nu vă mai grăbiți la înmatriculări! RAR-ul primește mașini, pe bază de programare, abia din martie!

Românii care vor să îşi înmatriculeze maşinile second-hand pot obţine o programare la Registrul Auto Român (RAR) abia din luna viitoare, arată site-ul pentru programări al RAR. Eliminarea timbrului de mediu, începând cu data de 1 februarie, a adus o creştere a numărului persoanelor care doresc să-ţi înmatriculeze maşinile la mâna a doua cumpărate din străinătate.
”Faţă de luna decembrie a anului 2016 numărul de programări la RAR a crescut cu aproximativ 50%. Astfel, dacă în decembrie 2016 la nivel naţional au fost aproximativ 48 de mii de programări, în luna ianuarie 2017 s-a ajuns la peste 75 de mii“, spune Roxana Nica, purtător de cuvânt al Registrului Auto Român (RAR) pentru zf.ro.
Cifrele înregistrate reflectă valul înmatriculărilor în creştere de maşini second-hand importate, astfel că joi 1 februarie au fost înmatriculate, de pildă, 523 de autoturisme noi şi aproape 5.500 vechi, potrivit ultimelor statisti (preliminare) ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea