Ratelen Construct, la un pas de insolvență

Firma omului de afaceri muscelean George Răuțoiu  întâmpină mari dificultăți financiare în această perioadă, cel mai probabil pe fondul crizei economice, însă acesta pare să nu fie singurul motiv pentru care omul de afaceri a decis să își declare insolvența la Tribunalul Specializat Argeș în următoarea perioadă. Conform declarației acestuia, firma cu sediul în comuna Lerești pe care o conduce a intrat într-un impas financiar destul de adânc și datorită lucrărilor executate la termen în fără a mai fi achitate.
Astfel, pentru un contract obținut prin procedură electronică de la distanță în anul 2013, pentru dezăpezirea unor drumuri turistice din Argeş, omul de afaceri George Răuţoiu are de recuperat de la CJ o sumă de aproximativ 1.400.000 lei. Contractul a fost câştigat la acel moment de către Ratelen Construct, având preţul cel mai scăzut dintre firmele înscrise la licitaţie, valoarea acestuia ajungând până la 1.700.000 lei fără TVA. Traseul turistic pe care firma musceleană a trebut să îl dezăpezească a fost următorul: DJ734 Voinești-Lerești-Voina, DJ 730 Podul Dâmboviței-Dâmbovicioara-Ciocanu-limita județul Brașov și DJ 703i Mușătești-Brăduleț-Brădetu-Poienile Vâlsanului.

Firma Ecaterinei Pletoiu a ratat acest contract la o diferenţă de 300 de lei

Societatea Proiect Infra 2005 SRL, patronată de către femeia de afaceri Ecaterina Pletoiu, a ratat contractul pentru dezăpezirea celor trei drumuri turistice datorită preţului un pic mai ridicat cu care s-a înscris la licitaţia prin procedură electronică de la distanţă, având un tarif cu 300 de lei mai ridicat spre deosebire de Ratelen Construct, ce a fost clasat pe primul loc. Lupta pentru contractul pus la bătaie de CJ Argeş a fost destul strânsă, nefiind diferenţe mari între preţurile ofertate de către firmele participante. Iată, însă, că ceea ce se dorea a fi o victorie comercială, s-a transformat într-un eșec de proporții, cu consecințe grave pentru firma câștigătoare.
Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea