Insolvențele aduc chilipiruri imobiliare! Pensiune de trei stele, în Lerești, cu vad comercial, de vânzare cu 95 euro/m.p.

Intrat în probleme  financiare din anul 2014, omul de afaceri Stelică Sasu, proprietarul celebrei pensiuni Hanul Sasului, își vede, în continuare, afacerea amenințată. Pentru că lichidatorul a oferit, din nou, locația cu pricina spre vânzare, de data aceasta cu preț redus. Dacă, inițial, pensiunea a fost oferită cu 250.000 euro, iată că, negăsindu-se cumpărător la primele strigări, prețul a început să coboare. Așa încât, la primul termen, suma solicitată este de 210.650 euro.

Pensiunea are regim de inaltime P+1,  o suprafață construită la sol de 876 m.p., suprafață construită desfășurată de 2.226,36 mp.  Dotată cu foişor, sală de conferinţe şi un restaurant cu o capacitate de 300 de locuri, pensiunea poate constitui o achiziţie bună pentru oricine vrea să investească în domeniul turismului, fiind acreditată şi inclusă în circuitul turistic al Argeşului – după cum declara, cu un an în urmă, lichidatorul Cătălin Petre Costin.
Iată că, după reducerea oferită, cel puțin din punct de vedere al costurilor de construcție, afacerea este una interesantă, prețul cerut pe metrul pătrat construit fiind, în momentul de  față, sub 95 de euro. Ca să nu mai vorbim de terenul amenajat – parcări, foișoare, spații verzi etc.
Laurențiu Stoica

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea