Vor începe lucrările de reabilitare a Grădinii de Vară din centrul Piteștiului

Aflată într-o stare de degradare accentuată vreme de mai mulți ani, vechea Grădină de Vară din zona zero a municipiului reședință de județ va intra într-un program de reconstruire, fiind și unul dintre proiectele cu care actuala conducere a CJ Argeș va debuta în acest an. Fiind obiectul mai multor litigii pe rolul instanțelor de judecată argeșene, din cauza unor persoane și a Consiliului Județean Argeș care revendicau terenul pe care se află vechea Grădină de Vară a Piteștiului, ce ulterior a intrat în proprietatea administrației județene în urmă cu doi ani, nu s-au putut efectua lucrări de reabilitare până la acest moment.
Însă, actualul președinte al CJ Argeș, doctorul Dan Manu, a promis la începutul acestui an că proiectul este printre investițiile ce au prioritate în anul 2017, urmând ca piteștenii să bucure din nou de proiecțiile de film și spectacolele în aer liber, iar instituțiile de cultură din județ vor putea să găzduiască diverse festivaluri tematice.
„Din februarie-martie  vom începe reconstruirea teatrului de vară, iar la acest moment pregătim proiectul”, a declarat președintele CJ Argeș, Dan Manu.A.N

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea