Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, are patru mega-proiecte pregătite pentru 2017

# Cel mai ambițios dintre acestea – realizarea Centurii de Vest a Municipiului
Joia trecută, la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Piteşti, a fost cooptat în echipă cel mai nou consilier local, Ionuț Olariu (ALDE). Totodată, primarul Cornel Ionică a anunţat priorităţile echipei pe care o conduce în ceea ce priveşte investiţiile programate pentru acest an, dar  şi ce surse de finanţare va accesa pentru realizarea lor.
Primarul Cornel Ionică: „Am informat Consiliul Local cu privire la proiectele cu fonduri europene pe care le avem în vedere: planul integrat de mobilitate urbană care prevede, printre altele, achiziţionarea cu bani europeni a unor autobuze electrice, modernizarea staţiilor de călători, montarea de camere de luat în vederi în zonele cu trafic intens şi implementarea unui sistem de taxare electronică pe mijloacele de transport în comun.
În ceea ce privește proiectele mari, este vorba, în primul rând, de realizarea Centurii de Vest a Municipiului Pitești (Albota-Moșoaia-Băbana-Bascov), pe care edilul-șef, Cornel Ionică o consideră, și pe bună dreptate, esențială pentru descongestionarea traficului din centrul orașului.
Primarul Cornel Ionică: De asemenea, am adus în atenţie proiectele pentru care solicităm fonduri de la Guvern, începând cu modernizarea stadionului “Nicolae Dobrin”, continuând cu construcţia sălii polivalente şi ajungând la construcţia unor pasaje rutiere în zona străzilor Lânăriei şi Craiovei”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea