SC GLOBAL PLAST COLECT SRL oferă cele mai bune servicii de colectare selectivă a deșeurilor la cele mai mici prețuri

De-a lungul timpului, activitatea de colectare selectivă a deșeurilor s-a dezvoltat tot mai mult în județul Argeș; astfel, pe lângă societățile publice care asigură salubrizarea în mod corespunzător a localităților, există și societăți comerciale private care se deplasează la sediile agenților economici ori a instituțiilor publice care strâng deșeurile și plătesc contravaloarea acestora.
Una dintre aceste firme  este și SC Global Plast Colect SRL, ce își are sediul în comuna Moșoaia și un punct de lucru în Pitești, pe str. Depozitelor, nr.19. Este o societate ce posedă ani de experiență în domeniu, are personal calificat și aparatură profesională de specialitate ce este la dispoziția clienților săi 24h/24h. SC Global Plast Colect SRL a reușit să se impună pe piață prin calitatea serviciilor oferite, precum și prin seriozitatea de care a dat dovadă, fiind în concordanță cu cerințele și nevoile clienților săi. De asemenea, firma SC Global Plast Colect SRL, specializată în managementul deșeurilor reciclabile, pune la dispoziția agenților economici containere pentru colectarea deșeurilor și se deplasează la cererea clienților oriunde în țară, oferind cele mai rentabile prețuri. Practic, firma analizează situația agenților economici ce generează deșeuri, după care le oferă servicii de precolectare ale acestora, urmând câțiva pași simpli:  transportă, procesează, distruge prin mărunțire unde este nevoie, balotează și reciclează. SC Global Plast Colect SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje, din diferite materii prime: lemn, plută, mase plastice, PET, HDPE, PVC, LDPE, PP, PS; hârtie, carton și metale - oțel, aluminiu, fier vechi.

Firma își ajută clienții să respecte obligațiile impuse de cadrul legislativ

În conformitate cu noile norme europene, agenții economici care introduc pe piaţă produse ambalate sunt responsabili pentru deşeurile generate de ambalajele primare, secundare şi terţiare folosite pentru ambalarea produselor lor. Cei care introduc pe piaţă ambalaje de desfacere sunt responsabili pentru deşeurile generate de acestea. Printre altele, agenții economici care oferă produse care conțin ambalaje trebuie să asigure trasabilitatea acestora. Potrivit cadrului legislativ, acest lucru înseamnă carecteristica unui sistem de a permite regăsirea istoricului, a utilizării sau a localizării unui deşeu prin identificări înregistrate. În aceste condiții, putem obseva cum SC Global Plast Colect SRL este alături de partenerii săi, ajutându-i să respecte toate normele impuse de lege bazându-se pe trei principii: experiență, calitate și profesionalism.
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea