Apartamentul S.A. a finalizat lucrările de reabilitare a sediului ADP Pitești

Chiar dacă au existat mai multe probleme, legate, în primul rând, de retrocedarea către foștii proprietari a unei părți din imobilul unde funcționează sediul central al serviciului ce se ocupă cu administrarea domeniului public, municipalitatea a luat decizia în urmă cu mai multe luni de a scoate la licitație proiectul de reabilitare, ignifugare și consolidare a clădirilor cu care a mai rămas sediul central al ADP Pitești, situate în cartierul Târgul din Vale după restituirea parcelelor de teren și a unor sere ce aparțineau foștilor proprietari.
Lucrările de reabiltare a clădirilor au constat în refacerea fațadei, a sistemului de încălzire și schimbarea rețelei electrice. La licitația organizată de către adminstrația locală, șapte firme s-au înscris pentru a reabilita sediul instituției conduse de către Mircea Braniște. Câștigătoare a fost desemnată societatea Apartamentul SA, condusă de omul de afaceri Ion Cantu, care a finalizat lucrările pentru suma de 586.000 lei.
“S-a lucrat timp de câteva luni, având în vedere că s-a intervenit atât în interior cât și în exterior, însă acum puteți vedea și dumneavoastră rezultatele.Firma s-a încadrat în bugetul inițial destinat acestei lucrări șI nu a mai fost nevoie de niciun fel de suplimentare”, ne-a declarat directorul ADP Pitești, Mircea Braniște.
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea