Victorii după victorii la CS Dacia Mioveni 2012

Președintele Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012, Adrian Ștefan, ne-a dezvăluit rețeta succesului în sport. La Mioveni, ingredientele acesteia sunt munca, insistența, spiritul de echipă și o bună colaborare instituțională.
Clubul Sportiv beneficiază de sprijinul celor mai buni antrenori din Judetul Argeș, vice-campioni europeni/mondiali, dar și de sprijinul primarului din Mioveni, Ion Georgescu.
Clubul deține următoarele secțiuni: handbal, volei, tenis, oină, sah, karate și natație. De o importantă victorie s-a bucurat secția de handbal, câștigând meciul cu echipa CCS București, echipă neînvinsă de doi ani de zile.
Anul trecut, echipa de tenis de câmp a câștigat peste cincizeci de turnee, remarcându-se  Flavia Ogrezeanu, deținătoare a locului patru din două sute de sportivi la Turneul Internațional din Olanda, dar și Nicoleta Dascălu, senioara echipei de tenis de câmp, situată pe locul 279 WTA.
Echipa de karate, condusă de vice-campionul european și mondial Sebastian Ene a obținut, deasemenea, nenumărate titluri.
Recent s-a înființat secția de șah, iar principalul proiect de viitor ar fi intrarea în Liga Națională de Handbal Feminin.
Adriana Dragomir

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea