Noua Dacia Stepway, prezentată la Geneva, în curând pe piața auto

Pentru această ediție a Salonului Auto de la Geneva, Dacia a dezvoltat un nou model al gamei Stepway. Bazată pe modelul Logan MCV, noua versiune Stepway propune un break mai polivalent, cu gardă la sol mărit cu 50 mm și protecții suplimentare la baza caroseriei.
Dacia Logan MCV Stepway se diferențiază de versiunea „civilă” și prin calandrul asemănător celui de la Duster, dar și prin culoarea specială Bleu Azurite specifică modelelor Stepway. Interiorul beneficiază de o tapițerie specifică și de inseGama Stepway s-a afirmat în timp ca un succes al mărcii Dacia datorită elementelor de stil inspirate din universul vehiculelor crossover. Noul Logan MCV Stepway propune, la rândul său, un design modern şi atrăgător.
Conform oficialilor mărcii, „aspectul robust este subliniat atât de garda la sol, înălţată cu 50 mm, cât şi de protecţiile laterale specifice, de ornamentele dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate, precum şi de calandrul care aminteşte de cel al modelului Duster. La interior regăsim detalii de stil specifice familiei Stepway. Evident, noul Logan MCV Stepway oferă un spaţiu generos pentru toţi ocupanţii săi şi pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situându-se la cel mai bun nivel din segment”.
Modelul Logan MCV este produs în prezent în două uzine ale Grupului Renault, atât la Mioveni cât şi la uzina de la Tanger, din Maroc.
În rest Dacia Logan MCV Stepway păstrează caracteristile modelului din care este derivat, cea mai mare atu fiind volumul record al portbagajului pentru acest segment de 573 de litri.
La Salonul Auto de la Geneva 2017 au fost lansate noi modele din toate categoriile, de la Skoda Octavia facelift până la Lamborghini Aventador S. Ford Fiesta se  laudă cu o nouă versiune sport, în timp ce Opel iese la rampă cu un nou model de la Insignia şi cu două cross-overe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea