Păstrând liniștea când evacuați presiunea. Piese Originale Volkswagen

Știați că?....
Cele mai importante obiective ale sistemului de evacuare sunt de a reduce zgomotul, de a facilita curgerea lină a gazelor de evacuare către exterior şi de a curăţa gazele de evacuare pentru a asigura respectarea limitelor legale?
# Fiecare ciclu de combustie al unui motor fără sistem de amortizare a sunetului ar suna la fel de tare ca şi explozia anvelopei unui automobil?
# Gazele de evacuare ale unui motor pe benzină care funcţionează la parametri optimi, au o temperatură de 800°C sau mai mult? Acestea se răcesc în sistemul de evacuare, având maxim 300°C în momentul în care ies pe ţeava de eşapament.

# Suporţii flexibili ai evacuării trebuie să fie destul de rezistenţi pentru a menţine sistemul de evacuare în poziţia sa, dar în acelaşi timp destul de elastici pentru a amortiza vibraţiile? Suporţii incorecţi sau poziţionaţi greşit pot duce la deteriorarea sistemului de evacuare şi a podelei automobilului.
# Un sistem de evacuare trebuie să se potrivească nu numai unui anumit automobil, dar fiecărei versiuni de motor a acestuia? Când sunt efectuate reparaţii, o piesă de schimb conformă cu sistemul este esenţială pentru a reface întreaga funcţionalitate a sistemului de evacuare.

 

Tobele de eşapament Originale Volkswagen …
...  sunt perfect compatibile cu fiecare model individual de automobil şi cu fiecare variantă individuală de motor.
...  sunt fabricate din materiale rezistente, de calitate superioară, cu grosime optimă.
...  dispun de proprietăţi extrem de bune de protecţie la coroziune, graţie designului lor (de exemplu un sistem integrat de extragere a condensului), şi materialelor utilizate (de exemplu oţel inoxidabil).
...  amortizează zgomotul evacuării peste cerinţele legale, optimizând astfel confortul în timpul călătoriei.
...  permit exploatarea întregii puteri a motorului.
...  sunt uşoare. Acest aspect aduce o contribuţie importantă la optimizarea consumului automobilului.
...  sunt fixate prin intermediul prinderilor cu suspensii autoreglabile, care reacţionează la dilatarea termică a sistemului de evacuare.
...  se îmbină ușor, ceea ce permite înlocuirea rapidă la un preţ rezonabil.

EURO TEHNO GROUP
Pitesti, Bd. Petrochimistilor nr. 34
Tel.: 0248 607 400
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

EURO TEHNO GROUP
Târgoviște, Str. Petru Cercel nr. 41
Tel.: 0245 607 400
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea