Cea mai bună și sănatoasă apă de băut din lume (1)

# Informații: Send’92 - PITEȘTI, telefon: 0744 318 601

Apa este fundamentul vieții. Viața a aparut în apă. Ea reprezintă 70% din corpul nostru și nu poate fi omisă dacă ne dorim să avem parte de o sănătate vibrantă. Importanța ei se referă la faptul că apa reprezintă constituent al organismului uman de până la patru cincimi din greutatea corpului nostru.
Acestă importanță  este pusă în evidență și de faptul că un om nu poate supraviețui  mai mult de câteva  zile fară apă, pe când  fară hrană se poate trăi mai mult.

- Apa reprezintă baza pentru toate fluidele corpului, inclusiv pentru sânge, limfă și sucuri gastrice.
- Apa este absolut necesară pentru transportul  și absorbția  substanțelor nutritive, de asemenea pentru eliminarea deșeurilor și toxinelor  din organism.
- Apa reglează temperatura corpului, lubrifiază articulațiile, înconjoară organele interne protejându-le, umidifică țesuturile.
- Este implicată în transmiterea semnalelor electrice în tot corpul. Când cantitatea sau calitatea apei pe care o bem este compromisă, semnalele pot deveni distorsionate sau scurtcircuitate.
- Apa susține spirala hipercoidală a ADN-ului. Cercetarile indică faptul că, modul în care moleculele de apă sunt organizate în jurul ADN-ului reprezintă un indiciu a îmbătrânirii organismului și al apariției bolilor.
- Apa este cea mai mare sursă de energie în corpul uman. Mișcarea ei, înăuntrul și în afara celulelor, produce o cantitate semnificativă de energie.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea