Comuna Moșoaia printre primele comune care au obținut fonduri europene pentru proiecte de asfaltare

Implicarea și consecvența primarului Florea Ene aduc beneficii comunei Moșoaia. Edilul demonstrează încă odată că promisiunile electorale nu rămân la stadiul de ”vorbe’’, ele devenind fapte.
În ultimii ani, atragerea de  fonduri europene a reprezentat pentru localităţile din România oportunitatea de a derula investiţii de amploare, care nu ar fi fost posibile doar cu bani de la bugetele locale. Moşoaia nu face excepţie, fiind beneficiara unuia dintre cele mai mari proiecte de investiţie cu finanţare externă din judeţ: 8,5 milioane de euro pentru reabilitarea, extinderea şi modernizarea reţelelor de apă potabilă şi canalizare. Anul trecut a fost depus un prim proiect care a obţinut un punctaj foarte bun. Acesta a vizat modernizarea prin asfaltare a drumului comunal 154 din Smeura de Sus, pe o lungime de 3,3 km. Săptămâna trecută Primăria Moșoaia a primit o notificare din partea A.F.I.R (Agenția pentru finanțarea investițiilor rurale), prin care a fost înștiințată că proiectul depus a fost aprobat pentru finanțare. Valoarea acestui proiect atât de așteptat de locuitorii din Smeura de Sus este de 801.491 de euro.
”Ştiu că este o investiţie extrem de aşteptată de locuitorii din Smeura de Sus și le mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea de care au dat dovadă, dar nu puteam face această lucrare mai devreme din simplul motiv că trebuia introdusă reţeaua de canalizare mai întâi’’, a declarat primarul comunei Moșoaia, Ene Florea.
L.S

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea